Barendrecht – Reling 223

€ 3.250,- per maand Doe een bod

Kantoorruimte

Barendrecht – Reling 223

€ 3.250,- Doe een bod

kantoorruimte te huur

Bouwjaar
2006
Gebruiksoppervlakte
412 m2
In units vanaf
412 m2
Perceeloppervlakte
0 m2

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de buitenkant van het winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht, ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer kunnen wij u deze representatieve kantoorruimte aanbieden.

Wilt u eerst een virtuele rondleiding van dit bedrijfsobject? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

LOCATIE
Het geheel is gelegen op een goed bereikbare locatie in het winkelcentrum Carnisse Veste, gelegen nabij de tramhalte middeldijkerplein en op korte afstand van de rijkswegen A29 en de A15.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Barendrecht
Sectie: B
Nummer: 7897
Appartementsindex: 12

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel beschikbaar:
Ca. 412 m2.

Voornoemd metrage is indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. De plattegrond kunt u bij ons opvragen en is digitaal in te zien op Funda in Business.

PARKEREN
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

VOORZIENINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
Toiletruimte;
Meterkast;
Panty.
* genoemde voorzieningen worden eenmalig om niet overgedragen aan huurder.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Woongebied West’ van de gemeente Barendrecht de dato 2 juli 2012 en heeft als bestemming "Gemengd".

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunningen van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Het bestemmingsplan met daarin een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u bij ons opvragen.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 2006 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG)

HUURPRIJS
€ 3.250,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal indien noodzakelijk op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

SERVICEKOSTEN
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen voorschot worden berekend ten behoeve van de nader overeen te komen leveringen en diensten.

HUURPERIODE
In overleg bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Onderhandeling en verhuur vinden plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve en schriftelijke goedkeuring van he bestuur van verhuurder. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.250,- per maand
Aangeboden sinds
2 augustus 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
412 m2
Perceeloppervlakte
0 m2

Indeling

Aantal bouwlagen
2
Voorzieningen
toilet, pantry

Omgeving

Ligging
in woonwijk
Bereikbaarheid

NO POSTS!