Hellevoetsluis – Struytse Hoeck 71

€ 2.650,- per maand Kan ik dit betalen?

Winkelruimte

Hellevoetsluis – Struytse Hoeck 71

€ 2.650,- Kan ik dit betalen?

winkelruimte te huur

Bouwjaar
1980
Gebruiksoppervlakte
91 m2
In units vanaf
91 m2
Perceeloppervlakte
0 m2

Omschrijving

ALGEMEEN
Hierbij hebben wij het genoegen u deze winkelruimte aan te bieden gelegen in het drukke en populaire winkelcentrum 'De Struytse Hoeck'. Struytse Hoeck zal binnenkort worden opgeknapt en door de gemeente en eigenaren aantrekkelijker worden gemaakt voor bezoekers. Zo komen er onder meer nieuwe tegels, verlichting en straatmeubilair. Ook zal er meer aandacht worden besteed aan het groen en zullen de gevels van de winkels worden aangepakt.

Het gehele winkelcentrum omvat ca. 120 winkels, deels overdekt en deels in een open gedeelte. In het winkelcentrum bevinden zich diverse gerenommeerde partijen waaronder Albert Heijn, Gall & Gall, Jumbo, Lidl, Hema, Bart Smit, Kruitvat, Douglas, Xenos en ING Bank.

Wilt u eerst een virtuele rondleiding van de omgeving? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is beschikbaar:
Winkelruimte: Ca. 91 m2

Voornoemde metrages zijn indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. De plattegronden kunt u bij ons opvragen en zijn ook digitaal in te zien op Funda in Business.

PARKEREN
Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 1980 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG)

HUURPRIJS
Huurprijs € 2.650,- per maand te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

SERVICEKOSTEN
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen voorschot worden berekend ten behoeve van de nog nader overeen te komen leveringen en diensten.

HUURPERIODE
Uitgangspunt van de huurovereenkomst is een huurperiode van 5 + 5 huurjaren.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
Per februari 2020.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.650,- per maand
Aangeboden sinds
27 January 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m2
Verkoop vloeroppervlakte
91 m2
Breedte gevel
600

Indeling

Aantal bouwlagen
1

Omgeving

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Bijdrage winkeliersver.
Ja
Welstandsklasse
A1

NO POSTS!