Nieuwe vestiging in Barendrecht 0% courtage

In het prachtige Zuidland wordt de nieuwe woonwijk ‘Bernissepark’ gerealiseerd. Bernissepark is gesitueerd aan de Zoetemanring en bestaat uit verschillende fasen. Na de succesvolle verkoop van de eerste drie fases is nu de verkoop van fase 4 gestart. In fase 4 zijn 16 royale twee-onder-één kapwoningen type Lombardier en 14 ruime eengezinswoningen type Koetsier te koop.

De ruime eengezinswoningen (type Koetsier) hebben een oppervlakte van 133 vierkante meter. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin met standaard een berging heeft u ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) zijn met 178 vierkante meter bijzonder riant. Het gaat om drielaagse woningen die voorzien zijn van een royale woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, en een grote en vrij indeelbare zolder. U kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. Zowel bij de een eengezinswoning als bij de twee-onder-één kapwoning heeft u straks volop mogelijkheden om uw huis naar uw wensen aan te passen en uit te breiden.

Bernissepark wordt gebouwd in het rustige en kindvriendelijke dorp Zuidland.  Naast de nieuwbouwwijk bevindt zich de brede school en een kinderopvang. Verder zijn er in Zuidland genoeg voorzieningen. U vindt in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen.  Ook is er een openluchtzwembad en ligt er praktisch naast de deur het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. Kortom: voor elk wat wils. Werkt u in de grote stad? Rotterdam ligt op ongeveer een halfuur met de auto.

Ga naar de pagina nieuwbouwprojecten voor meer informatie over de ontwikkelingen rondom Bernissepark

Leave a Reply

Bel 0181 - 61 98 88 voor meer informatie over het verkopen van uw object of kom te weten hoeveel uw eigendom waard is.