Nieuwe vestiging in Barendrecht 0% courtage

Het comfort van nieuwbouw, de rust en ruimte van een dorp en het gemak van huren. Beleef jij het binnenkort in één van de twee-onder-een-kapwoningen van het nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland? 

De twee-onder-een-kapwoningen zijn met 178 vierkante meter erg ruim. Hierdoor zijn ze ideaal voor gezinnen. Alle woningen van het project zijn inmiddels verkocht, maar deze week worden de laatste twee-onder-een-kapwoningen voor de verhuur opgeleverd. Zie jij jezelf hier al vanaf augustus wonen? Wacht dan niet langer!

De drielaagse woningen hebben allen een tuingerichte lichte woonkamer met open uitgeruste keuken, inclusief apparatuur. Daarnaast heeft de woning standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping en een complete badkamer met douche, wastafel en een ligbad. Ook is er een aparte toiletruimte met vrijhangend toilet en fontijn aanwezig. De tweede verdieping heeft een voorzolder en een vijfde, zeer ruime slaapkamer. Tevens beschikt de woning over een aangebouwde garage.

De prijzen voor de twee-onder-een-kapwoningen in BernissePark zijn €1995,- per maand. Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Interesse? Neem contact op met de makelaar en meld je aan

Ben jij binnenkort de huurder van één van de woningen? Meld je dan aan bij Toussaint + van Wijk Makelaardij via spijkenisse@tvw.nl of bel naar 0181 – 61 98 88.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark ligt pal naast brede school De Vlasbloem.

Bekijk de woningen hier: https://tvw.nl/woning/zuidland-fibula/

Leave a Reply

Bel 0181 - 61 98 88 voor meer informatie over het verkopen van uw object of kom te weten hoeveel uw eigendom waard is.