Strategisch beleggen in vastgoed

Persoonlijk en dichtbij


Marktkennis en een uitgebreid netwerk


Geen resultaat? Geen kosten!

Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van onroerend goed een strategische beslissing is. Dit vraagt om uitgebreide kennis van de markt en de juiste relaties. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfspanden, winkels of wooncomplexen, Tousaint + van Wijk heeft die kennis in huis. Naast een jarenlange ervaring en het juiste netwerk om succesvol transacties tot stand te brengen.

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Een breed scala van activiteiten die wij u kunnen bieden dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Toussaint + van Wijk hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerendgoedmarkt.

Een breed scala van activiteiten die wij u kunnen bieden dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Toussaint + Van Wijk hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerendgoedmarkt.

  • Tijdsbesparing doordat wij voor u de geschikte objecten zoeken en alle essentiële recherche doen
  • Exclusiviteit doordat het overgrote deel van beleggingen uitsluitend discreet wordt aangeboden.
  • Kennis van wet- en regelgeving, onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.
  • Geld besparen doordat wij de markt(partijen) kennen en wij ervoor zorgen dat u scherp inkoopt
  • Lokale marktkennis en netwerk doordat wij al jaren actief zijn en zowel de regionale als lokale spelers kennen
  • No cure no pay, er zijn pas kosten aan onze diensten verbonden als een succesvolle aan-/verkoop voldaan is

Discreet zelf uw beleggingspanden verkopen?

Overweegt u om uw eigen beleggingspand of beleggingsportefeuille te verkopen? Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay. Wij hebben solide relaties met een groot aantal beleggers door heel Nederland. Een koper is daarom vaak snel gevonden. Op die manier hoeft uw beleggingspand niet direct op grote internet platforms geplaatst te worden. Alle informatie wordt uitsluitend met uw goedkeuring en discreet aangeboden.

De koper toch niet gevonden binnen onze eigen relaties? Dan kunnen wij uw beleggingspand discreet op internet aanmelden waarbij slechts beknopte informatie wordt verstrekt. Aan de hand van een nadere kennismaking kan in overleg met u de uitgebreide informatie alsnog worden verstrekt.

Overweegt u te beleggen in vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang ons nieuwste aanbod per e-mail. U kunt geheel gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze deskundigheid en netwerk.