Taxeer uw woning!

Ontdek wat uw huis waard is, of bel direct met onze specialisten.

Taxaties

Vele bedrijven en particulieren kiezen jaarlijks voor een taxatie via ons. Logisch, want een taxatie is dan snel geregeld, scherp geprijsd en goed doortimmerd. We kennen de markt en de regio door en door en als gecertificeerd taxateur zijn wij gebonden aan strenge voorwaarden. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste, objectieve waarde. Tegen een bijzonder gunstig tarief.

Snel en goed geregeld

Als u nu een taxatie van uw woning nodig heeft, dan wilt u die niet over twee weken. Wij zorgen daarom niet alleen voor een goede, maar ook voor een snelle taxatie. Goed geregeld, want Toussaint + van Wijk heeft meerdere beëdigde makelaars – taxateurs in huis, die met honderden taxaties per jaar de nodige ervaring in huis hebben. Omdat we door die ervaring weten dat niemand op hoge taxatiekosten zit te wachten, houden we onze tarieven laag.

Waar u de taxatie ook voor nodig heeft, u wilt niet dat er twijfel of gedoe ontstaat rondom de getaxeerde waarde. Kies dus voor een betrouwbare, deskundige en objectieve partij die het taxatievak tot in de puntjes beheerst en de regio kent: Toussaint + van Wijk. Dan bent u verzekerd van een eerlijke, snelle en voordelige waardebepaling.

U kunt bij ons terecht voor taxaties voor bijvoorbeeld: 

  • Hypotheekverstrekking
  • Boedelscheiding / Erfeniskwesties
  • Abritagezaken bij verkoop MVE/MGE woning
  • Aan- of verkoopbeslissing
  • Bijzonder beheer of fraude bestrijding
  • Beleggers en ontwikkelaars

Hoeveel is uw huis waard?

Wij bieden een gratis en vrijblijvende taxatie van uw woning aan.

Uitgebreid? Gerenoveerd? Overweegt u te kopen? Of bent u gewoon nieuwsgierig?

Gratis waardebepaling!