Huis verkopen met Toussaint + van Wijk Makelaardij

De hoogste opbrengst voor uw woning


Marktkennis en een omvangrijk netwerk


Gedreven en ervaren team

Ons team met jonge en enthousiaste medewerkers wonen en werken in hetzelfde gebied waardoor we kennis en kunde hebben van de plaatselijke markt. Door onze twee vestigingen in zowel Spijkenisse als Barendrecht hebben we een werkgebied dat nauw op elkaar aansluit en daardoor een groot bereik heeft. Dit in combinatie met onze persoonlijke en actieve aanpak zorgt ervoor dat we uw woning voor de hoogst mogelijke prijs kunnen verkopen.

De hoogste opbrengst voor uw woning krijgt u door ons uitgebreide presentatie- pakket en de juiste onderhandeling. Daarnaast brengen wij ons aanbod gericht onder de aandacht op onze Social Media kanalen. Daarbij hebben we een groot bereik wat zorgt voor veel kijkers en dus meer geld voor uw huis.

Onze drive is een constante: ons gedreven en ervaren team van makelaars, taxateurs en verkoopspecialisten zet zich standaard voor 200% voor u in. Dat maakt van Toussaint + van Wijk de ideale partner voor de verkoop uw woning. Kortom: de kracht van een keten met de service van een familie!

Waarom verkopen met ons?

  • Intensieve begeleiding tijdens het gehele verkoopproces.
  • Lid van de NVM en Funda.
  • Geen opstartkosten; bij ons betaalt u altijd achteraf.
  • Een optimale presentatie van uw woning, met professionele foto’s, plattegrond, video en een 360 graden tour.
  • Bezichtigingen zes dagen per week, ook ’s avonds en op zaterdag.
  • De hoogste opbrengst voor uw woning.

Vrijblijvende waardebepaling

We komen graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling. U ontvangt van ons direct een prijsadvies en leggen u de verkoopmogelijkheden uit. Zo start u goed voorbereid aan het aan- en verkoopproces. Interesse? Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvende afspraak. Liever direct contact? Bel of mail met één van onze specialisten. Bekijk hier ons woningaanbod.

Gratis waardebepaling