Uw zakelijk vastgoed verkopen of verhuren

Optimale vindbaarheid


Marktkennis en een omvangrijk netwerk


Persoonlijke frisse werkwijze

Toussaint + van Wijk kenmerkt zich als familiebedrijf met ervaring in alle aspecten rondom bedrijfshuisvesting. Wij bieden u uiteenlopende diensten, zodat u kunt doen waar u goed in bent: het succesvol runnen van een bedrijf. Of u nu vastgoed wilt kopen, verkopen of laten taxeren – wij staan graag voor u klaar om het proces te vergemakkelijken. We zijn er trots op om uw partner in bedrijfsmatig onroerend goed te zijn.

Onze persoonlijke, frisse werkwijze wordt gekenmerkt door expertise, maximale inzet, betrokkenheid en to-the- point advisering. Onze collega’s luisteren, denken met u mee en zijn inventief. Wij wijken niet voor stevige onderhandelingen en weten waar de accenten geplaatst moeten worden om voor u het verschil te realiseren.

Toch liever verhuren?

Met dit verkoopplan en de bijbehorende verkoopactiviteiten gaan wij ervoor zorgen dat uw bedrijfspand gemakkelijk en voor de hoogste prijs verkocht gaat worden.

1

Marktanalyse van uw bedrijfspand

We bekijken elk dossier afzonderlijk en starten bij de basis. Elk dossier heeft verschillende mogelijkheden en als verkoop de beste optie is, dan gaan we over tot de commercialisering. Het kan natuurlijk ook anders, daarbij adviseren wij u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
2

Waardebepaling en inschatting van het potentieel van uw bedrijfspand

Zodra de aanpak bepaald is gaan we over tot de technische invulling van het verkoopdossier. We zorgen voor een gedetailleerd en duidelijk plan van de gegevens van uw eigendom. Dit houdt in dat we zorgen voor onder andere een marktanalyse, vierkante-meterprijs, referentiepunten, afwerkingsgraad en mogelijk huurrendement.
3

Verkoopklaar maken van uw bedrijfspand

Wij presenteren uw object graag zo compleet mogelijk en zullen hiervoor o.a. gebruik maken van een professionele fotograaf. Wij zullen van uw object de volgende zaken laten maken:
• Professionele fotoreportage
• Een virtuele tour doormiddel van 360 graden foots
• Interactieve plattegronden in 2D en 3D
• Een uitgebreide 'walktrough' video
Door onze unieke online presentatie krijgt uw object altijd de hoogst mogelijke positie in het zoekoverzicht op Funda in Business en onderzoek wijst uit dat kandidaten uw object langer zullen bekijken. Interesse hoe dit eruit ziet? Bekijk hier ons aanbod.
4

Gerichte publiciteitsvoering voor uw bedrijfspand

Wij nemen de verkoop van uw bedrijfspand zeer serieus, de publiciteit van uw object is dan ook op zijn zachtst gezegd uitgebreid! Wij voeren offline en online verschillende campagnes om uw pand bij de juiste doelgroep te krijgen.
Een greep uit onze kanalen:
• Onze professionele website met de nieuwste innovaties.
• Aanmelding op FundaInBusiness.nl (circa 800.000 unieke bezoekers per maand)
• Aanmelding op iLocate.nl (circa 250.000 unieke bezoekers per maand)
• Professioneel opgemaakte brochure
• Gepersonaliseerde e-mail naar een omvangrijk contactenbestand
• Professionele aanwezigheid op de belangrijkste sociale media
• Plaatsing van borden en/of posters
5

Voortgangsrapportage

Toussaint + Van Wijk staat in voor de dossieropbouw van A tot Z. Wij ontzorgen u zodat u kunt doen waar u goed in bent: het succesvol runnen van een bedrijf. Wij rapporteren over onze werkzaamheden zo vaak als gewenst en gaan tot het uiterste voor een snelle verkoop.
Wij begrijpen dat de communicatie met u optimaal moet zijn. Daarom houden wij u tijdig op de hoogte via telefoon en e-mail. Daarnaast ontvangt u van ons een speciale account waarin u alle stappen van het verkooptraject kunt volgen.
6

Begeleiding van potentiële kopers

Nadat de verkoop is gestart, worden wij gecontacteerd door geïnteresseerden. Wij plannen een bezoek in met potentiële kopers. We staan hen bij in alle verdere vragen omtrent het pand en rapporteren hierover steeds terug naar u als eigenaar!
7

Professionele ondersteuning bij onderhandelingen

Wanneer er biedingen binnenkomen, informeren en adviseren wij u daarover. Dit doen wij tot er overeenstemming is bereikt.
8

Koopovereenkomst

Er is een geschikte koper gevonden en beide partijen geven hun akkoord over de besproken voorwaarden. Wij zorgen voor een gedegen koopovereenkomst die juridisch volledig sluitend is. Nu rest enkel nog de handtekening van zowel de kopende als de verkopende partij.

Staat uw bedrijfspand momenteel al te koop / te huur bij een andere makelaar? Ook dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om samen de krachten te kunnen bundelen. We voorzien u graag vooraf van een duidelijke offerte zodat u vooraf precies weet wat u kunt verwachten.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw bedrijfspand? Neem dan nu contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.