Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Wie droomt er niet van: een huis volledig naar eigen wens bouwen en inrichten. Dat is het grote voordeel van een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouw- woning kopen of huren is bijzonder en vergt net even een andere aanpak. Door de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten kan Toussaint + van Wijk u hierbij goed begeleiden en adviseren. Daarnaast zijn wij u van dienst bij de verkoop van de bestaande woning. Zo is alles op elkaar afgestemd en heeft u alles geregeld onder één dak.

Bernissepark

In het prachtige Zuidland wordt een mooie nieuwe woonwijk gerealiseerd genaamd Bernissepark. Bernissepark is gesitueerd aan de Zoetemanring en zal uit verschillende fasen bestaan.

Bekijk project

Bernissehoeve

In het prachtige Zuidland wordt een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd. In de wijk Kreken van Nibbeland wordt beetje bij beetje het stuk een plek waar men comfortabel woont en leeft.

Bekijk project

Kruidenmeester

Op een prachtige locatie aan de Kruidentuin in Barendrecht is een herontwikkeling bezig van het pand aan de Kruidentuin 2 naar een gebouw met 21 luxe appartementen.

Bekijk project

Het Posthuys

Op de plek van het voormalige postkantoor verrijst straks het appartementencomplex: Het Posthuys. Alle belangrijke voorzieningen en het centrum liggen binnen handbereik.

Bekijk project

Koninginnehof

Het project Koninginnehof in Zuidland bestaat uit 17 koopwoningen. Bestaande uit 10 seniorenwoningen (ook goed bewoonbaar voor starters) en 7 eengezinswoningen. Naar verwachting zal het project in het 3e kwartaal van 2019 in verkoop gaan.

Bekijk project