Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Wie droomt er niet van: een huis volledig naar eigen wens bouwen en inrichten. Dat is het grote voordeel van een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouw- woning kopen of huren is bijzonder en vergt net even een andere aanpak. Door de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten kan Toussaint + van Wijk u hierbij goed begeleiden en adviseren. Daarnaast zijn wij u van dienst bij de verkoop van de bestaande woning. Zo is alles op elkaar afgestemd en heeft u alles geregeld onder één dak.

Het Posthuys

Op de plek van het voormalige postkantoor verrijst straks het appartementencomplex: Het Posthuys. Alle belangrijke voorzieningen en het centrum liggen binnen handbereik.

Bekijk project

Bernissehoeve

VERKOCHT

In het prachtige Zuidland wordt een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd. In de wijk Kreken van Nibbeland wordt beetje bij beetje het stuk een plek waar men comfortabel woont en leeft.

De Nachtegaal

Comfortabele en duurzame appartementen op loopafstand van het stadscentrum van Spijkenisse. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject De Nachtegaal, op de plek van de voormalige school aan de Nachtegaalstraat. Het gaat om 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. De woonoppervlaktes variëren van circa 78 tot 106 m² vierkante meter. De indicatieprijzen variëren van circa 240.000 tot 300.000 euro (v.o.n.). De verkoop start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020.

Bekijk project

Kruidenmeester

VERKOCHT

Op een prachtige locatie aan de Kruidentuin in Barendrecht is een herontwikkeling bezig van het pand aan de Kruidentuin 2 naar een gebouw met 21 luxe appartementen.

Bekijk project

Bernissepark

VERKOCHT

In het prachtige Zuidland wordt een mooie nieuwe woonwijk gerealiseerd genaamd Bernissepark. Bernissepark is gesitueerd aan de Zoetemanring en zal uit verschillende fasen bestaan.

Koninginnehof

Start verkoop woensdag 11 december 2019 vanaf 19:00 tot half 20:30 uur in Bernissesteyn in Zuidland

Het project Koninginnehof in Zuidland bestaat uit 17 koopwoningen. Bestaande uit 10 seniorenwoningen (ook goed bewoonbaar voor starters) en 7 eengezinswoningen.

Bekijk project