De kracht van een keten, de service van een familie

Ouderwetse service en aandacht


Onderscheidend op concept en marketing


Maximale openingstijden, ook buiten kantooruren

De kracht van een keten, de service van een familie.

Dat is Toussaint + van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij. Door mee te bewegen met de markt en met uw wensen worden voortdurend nieuwe mogelijkheden gevonden via een combinatie van moderne technieken met ouderwetse aandacht en service. Zodat u altijd in het voordeel bent.

Onze medewerkers wonen waar ze werken. Hierdoor kennen we iedere straat in ons werkgebied en zijn we bekend met alle sociale voorzieningen. We weten exact waarom een huis tien meter verderop duurder of goedkoper is of tot hoe laat de zon nu echt in de tuin staat.

Door pro-activiteit, social media en marketinginzet onderscheidt Toussaint + van Wijk zich van andere makelaars. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Zakelijk of particulier: u wordt voorzien van passend advies, persoonlijke begeleiding en maximale tevredenheid. Een onderscheid waarmee we verschuiven van makelaar naar uw persoonlijke vastgoedadviseur.

Maak kennis met uw team

Ivo van Kesteren

Register Makelaar Taxateur o.g.

“Ik ben geboren en getogen in Friesland en in 2014 naar Hellevoetsluis verhuisd. Een werkdag bij Toussaint + van Wijk is nooit hetzelfde, ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan en onder de mensen te zijn. Privé ga ik ga graag skiën en varen, ook hou ik van reizen. Inmiddels heb ik Dubai, Costa Rica, Zuid-Afrika, Curaçao en Brazilië al afgestreept. Mijn doel is om alle 7 wereldwonderen bezocht te hebben, ik heb er nog 5 te gaan. Verder ben ik een hobbykok en wijnliefhebber. Mijn specialiteit? Ik maak de beste scroppino’s!”

Annelies Toussaint

Manager Wonen

“Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als manager wonen voor het bedrijf dat mijn broer heeft opgericht. Vanaf de zijlijn heb ik altijd actief mee geleefd. Ik kom uit Heenvliet en ik woon sinds kort in Hillegersberg. Je mag me wakker maken voor zak M&M’s, die ik er vervolgens weer af probeer te trainen in de sportschool. Ik ben de trotse mama van Liv (2 jaar) en breng graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ben een echte doener en ik zit niet graag stil.”

Jannelie Zevenbergen

Register Makelaar Taxateur o.g.

“Ik ben trots dat ik (bijna) vanaf het begin bij de oprichting van Toussaint + van Wijk ben geweest. Mooi om te zien hoe we de afgelopen jaren gegroeid zijn! Ik woon, ondanks mijn Zuidlandse “roots” in Rotterdam. Ik ben trotse tante van 4 neefjes en nichtjes en ben in mijn vrije tijd het liefst bij mijn familie en vrienden. Ik ben gek op lekker eten. Mijn favoriet? Italiaans. Je mag me wakker maken voor een bord pasta!”

Manon Weij

Medewerkster binnendienst

“Nadat ik ben afgestudeerd van de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij, ben ik in 2014 begonnen bij Toussaint + van wijk. In de tussentijd heb ik, samen met mijn partner, twee lieve jongens gekregen: Xavi (2,5 jaar) en Dex (8 maanden). Ik ben daarom parttime gaan werken om volop te genieten van mijn rol als moeder. Dagelijks ben ik veel in de weer met de kinderen en als het uitkomt dan ga ik graag uit eten. Waar? Daar hoef ik niet over te twijfelen: als het maar sushi is!”

Sander Toussaint

Oprichter

“Als jongste makelaar van Nederland richtte ik op mijn 23e dit bedrijf op. Vastgoed en makelaardij stroomt door mijn bloed. Ik vind onze organisatie het mooiste wat er is. Ik kom uit Heenvliet en ik ken de lokale markt als geen ander. Inmiddels staat Annelies volledig aan het roer en focus ik me op het ondernemerschap. Wanneer er tijd over blijft ontspan ik graag door te zeilen, snowboarden en te reizen. Ik zit niet graag stil dus met een strandvakantie maak je mij niet gelukkig!”

Bradley de Bruin

Bedrijfsmakelaar

“Ik werk met veel plezier als bedrijfsmakelaar bij Toussaint + van Wijk Makelaardij. Het is voor mij een uitdagende functie waarin ik het menselijk contact en het onderhandelen het leukste vind. Het team voelt aan als een echte familie en ik steek veel op van mijn collega’s. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, zo doe ik drie keer per week aan kickboksen. Verder kan ik best wel een controlfreak zijn, zo check ik altijd drie keer of ik wel echt alles bij mij heb omdat ik niks wil vergeten. Mijn focus ligt nu met name bij carrière maken en later zie ik mijzelf in een groot appartement in Rotterdam wonen met mijn vriendin en eventueel kinderen.”

Cees van Wijk

Register Makelaar Taxateur o.g.

“Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoed en makelaardij kan je wel zeggen dat ik een passie voor het vak heb. Ik ben woonachtig in Heenvliet en ik ken veel mensen uit de buurt.”

Marloes Monster

Medewerkster binnendienst

“Ik heb de opleiding NVM Assistent Makelaar afgerond en ben sinds mei 2016 werkzaam bij Toussaint + van Wijk. Ik ben geboren en getogen in Zuidland. In mijn vrije tijd zoek ik het liefst de gezelligheid op en ga ik lekker eten met vrienden en familie shoppen of sla ik een balletje op de tennisbaan.”

Nikita de Wit

Register Makelaar Taxateur o.g.

“Van jongs af aan wist ik dat ik graag makelaar wilde worden. Op mijn 19e ben ik fulltime gaan werken voor een makelaarskantoor en in 2014 heb ik mijn papieren behaald als Register Makelaar Taxateur. In mijn vrije tijd zet ik me graag in voor het goede doel. Sinds 2013 neem ik vol enthousiasme deel aan de Roparun als fietser. Verder ga ik graag op reis naar mooie landen en steden of breng ik mijn tijd door met vrienden en familie.”

Blissey Osephius

Medewerkster binnendienst

“Ik ben het eerste aanspreekpunt van het kantoor in Barendrecht, de kans is groot dat je mij aan de lijn krijgt wanneer je met ons belt. Daarnaast hou ik mij onder andere bezig met het aanmelden van nieuwe woningen en het opstellen van de overeenkomsten. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten maar nog blijer word ik van reizen naar verre oorden! Er staan nog veel mooie bestemmingen op mijn bucket list.”

Ashley Hofman

Buitendienst medewerker

“Binnen Toussaint + van Wijk verkoop ik zowel nieuwbouw als bestaande bouw, een fijne mix. Mijn werkervaring deed ik vooral op in de Rotterdamse huizengekte, waar ik ook al enige tijd woon. Daarvoor heb ik o.a. in Spanje, België en Noord-Brabant gewoond. Ik ben niet bang om een nagel te breken en ben gek op kickboksen en duiken. Daarnaast hou ik van reizen. Ik ben rondgetrokken door Cuba, Thailand, Mexico en Dubai en ik wil nog veel meer van de wereld zien!”

Nicole van Dopperen

Medewerkster Binnendienst

“Sinds februari 2019 ben ik werkzaam als secretaresse in het kantoor in Barendrecht. Naast mijn fulltime functie ben ik graag sportief bezig en vind ik het leuk om te tekenen. Ik woon samen met mijn vriend in Rhoon. We hebben een huis gekocht met tuin en meerdere slaapkamers, maar zijn totaal nog niet toe aan het huisje-boompje-beestje-leven. De aankomende 5 jaar willen we maximaal van het leven genieten en veel gaan reizen. Azië staat op nummer 1”