fbpx
Nieuwe vestiging in Barendrecht 0% courtage

GRATIS OPEN TAXATIE DAG ZATERDAG 3 OKTOBER 2020

Zaterdag 3 oktober a.s. is het weer Open Taxatie Dag! Wilt u ook een GRATIS en betrouwbaar prijsadvies van uw woning ontvangen? Meld u dan meteen aan!

Op deze dag gaat de taxateur van Toussaint + van Wijk Makelaardij samen met u door de woning. Binnen een week nemen we contact met u op en ontvang u de waardebepaling van uw woning. Dit is hoe het werkt:

  • STAP 1: CONTACT

Bel naar ons kantoor via 0181 619 888 of stuur ons een e-mail naar spijkenisse@tvw.nl.

  • STAP 2: AFSPRAAK INPLANNEN

Na aanmelding hoort u van ons het tijdstip dat wij langskomen.

  • STAP 3: ANALYSEREN VAN DE WONING

Op zaterdag 3 oktober komt één van onze collega’s op het afgesproken moment bij u langs. De analyse van uw woning neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

  • STAP 4: WAARDE VAN DE WONING

Binnen een week laten we u weten wat de waarde van uw woning is. Hiervoor nemen we telefonisch contact met u op.

LET OP! Heeft u een officieel taxatierapport nodig? Dan zijn er andere voorwaarden van toepassing. Uiteraard kunt u hiervoor ook contact met ons opnemen.

*Wegens de huidige omstandigheden hebben wij extra maatregelen getroffen. Wij vragen je voorafgaand telefonisch/per mail aan te melden. Daarnaast houden wij tijdens de taxatie voldoende afstand om zo ieders gezondheid te waarborgen. Wanneer je klachten hebt vragen wij je geen afspraak in te plannen. Heb je al een afspraak en ineens klachten? Meld je dan tijdig af.

 

Leave a Reply

Bel 0181 - 61 98 88 voor meer informatie over het verkopen van uw object of kom te weten hoeveel uw eigendom waard is.