Nieuwe vestiging in Barendrecht 0% courtage

Een huis voor de allerarmsten

Waar het voor ons in Nederland bijna voor iedereen vanzelfsprekend is een dak boven je hoofd te hebben, is dat op andere plekken op de wereld niet altijd zo. Wij komen vanuit onze professie meermaals per week bij de mensen thuis, waar het warm, gezellig en veilig is. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goede woonruimte. 1 Op de 6 mensen wereldwijd kan zich dit niet veroorloven. Daar willen wij samen met HomePlan verandering in brengen.

HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Uitgangspunt daarbij is dat beter wonen een begin is naar een beter leven. HomePlan werkt vanuit een kleine, effectieve organisatie, zodat zoveel mogelijk inkomsten aan de allerarmsten besteed worden.

Vanaf 27 september 2019 zijn we de samenwerking aangegaan om dit doel mogelijk te maken. Een deel van onze omzet wordt gedoneerd aan HomePlan.

Wij helpen jou met de verkoop van jouw woning en doneren na verkoop een bijdrage aan HomePlan. Waardoor jij met de verkoop van jouw woning bijdraagt aan een thuis en toekomst voor een arm gezin! Helpen jullie mee?

Kijk voor meer informatie op de site van HomePlan.

Ondertekening van partnerovereenkomst door Annelies Toussaint

Leave a Reply

Bel 0181 - 61 98 88 voor meer informatie over het verkopen van uw object of kom te weten hoeveel uw eigendom waard is.