Toussaint + van Wijk Spijkenisse

Toussaint + van Wijk is een jonge, professionele en actieve NVM makelaar die dankzij een persoonlijke aanpak snel groeit. We zijn een NVM makelaarskantoor met verschillende afdelingen waaronder een woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, een (NWWI) taxatie- en vastgoedmanagement afdeling. We zijn een moderne makelaardij, waar u ouderwetse service en aandacht mag verwachten.

Toussaint + van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij heeft in 2017 haar 10-jarige bestaan bereikt en begon als familiebedrijf. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een van de grootste makelaarskantoren in de regio met een team van 14 medewerkers. Met wie u ook zakendoet bij Toussaint + van Wijk, de passie voor het vak spat ervan af. Makelaar ben je namelijk niet tussen 9 en 5, dat ben je altijd. Wij ádemen huizen, en zijn dag en nacht bezig met bedrijfspanden. En we kennen elke straat in ons werkgebied. We weten dus waarom een huis tien meter verderop duurder of goedkoper is, wanneer de verkopend makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon nou echt in de tuin staat.

TVW is zeer actief en onderscheid zich op het gebied van concept en bijbehorende marketing. TVW is duidelijk, transparant en professioneel. TVW staat voor het ontzorgen van haar klanten en het geven van duidelijk advies.

Met de kracht van een keten hebben onze klanten het maximale voordeel voor het behalen van de beste deal. Deze wordt tot stand gebracht doordat TVW optimaal gebruik maakt van haar marktaandeel en sterke marketing.

De service van een familie heeft als voordeel dat TVW zeer plaatselijk gebonden is, weet wat er lokaal speelt en persoonlijk contact onderhoudt met haar klanten. Hier vindt een verschuiving plaats van makelaar naar persoonlijk vastgoedadviseur. Het ontzorgen wordt ervaren door het geven van het juiste advies op maat, maximale bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Kortom, de kracht van een keten, en de service van een familie!

Direct in contact komen!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.45 - 17.30 uur
Maandag t/m vrijdag
17.30 - 20.00 uur op afspraak
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur