Spijkenisse – Drogendijk 14b

€ 235.000,- v.o.n. Kan ik dit betalen?

Eensgezinswoning

Spijkenisse – Drogendijk 14b

€ 235.000,- v.o.n. Kan ik dit betalen?

Eensgezinswoning

Bouwjaar
ONBEKEND
Woonoppervlakte
ONBEKEND
Kamers
ONBEKEND
Perceeloppervlakte
ONBEKEND

Omschrijving

Droomt u van het realiseren van uw eigen woning in een landelijke omgeving waarbij alle gemakken van een stad binnen handbereik zijn? Dan is wonen aan de Drogendijk in Spijkenisse wat voor u!

De Drogendijk locatie is ingedeeld in acht riante kavels waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Hierop kunt u heerlijk vrij wonen en vertoeven en tegelijkertijd genieten van de groene omgeving.

Deze kavel met bouwnummer 2 heeft een perceel van 620 m2 en biedt de ruimte voor 2 eigen parkeerplaatsen. De kosten voor de kavel bedragen € 235.000,-. De bijkomende kosten voor het bouwrijp maken van de grond komen neer op
€ 12.500,-.

De kavel is voorzien van een riante groenstrook waar u en uw gezin heerlijk tot rust kunnen komen. Dit gevoel wordt versterkt door de groene omgeving en de vele flora en fauna die de kavels omringen. Geniet van uw eigen groene oase!

Heeft u (nog) geen idee wat te doen met enkel de kavel? De ontwikkelaar heeft het best passende woningtype per kavel al voor u uitgedacht! U kunt uw persoonlijke woning zelf samenstellen, omdat iedere kavel door uzelf ingericht kan worden aan de hand van een zestal woningtypen, al dan niet uitgebreid met diverse opties.

De gemeente geeft aan dat zij open staan voor zoveel mogelijk verschillende woningtypen dus heeft u hele andere ideeën? Wij brengen u graag in contact met de aannemer! Uw woning aan de Drogendijk krijgt daardoor een eigen uniek uiterlijk en indeling, wat zorgt voor een divers straatbeeld.

Bijzonderheden:
- 620 m2 perceel en 2 eigen parkeerplaatsen
- € 235.000,- excl. bouwrijp maken á € 12.500,- (indien u kiest voor een kavel i.c.m. een woning is het bouwrijp maken inclusief)
- Riolering inclusief
- Vergunningen, aansluitingen voor water en elektra zijn exclusief (indien u kiest voor een kavel i.c.m. een woning is dit inclusief)
- Wanneer u ervoor kiest om de kavel i.c.m. de woning af te nemen dan zijn de legeskosten en garantiecertificaat woningborg inclusief
- Kijk voor meer informatie op www.woningenaandedrogendijk.nl

V.o.n. koopsom woningen:
- Type A-1 € 362.500,-
- Type A-2 € 360.000,-
- Type A-2 gesp. € 360.000,-
- Type B-1 € 372.500,-
- Type B-2 € 370.000,-
- Type C € 380.000,-
- Type C. gesp. € 380.000,-

Indeling

Geen eigenschappen

Energie

Energielabel:
O Wat betekent dit?