Spijkenisse – Drogendijk 14d

€ 250.000,- v.o.n. Kan ik dit betalen?

Eensgezinswoning

Spijkenisse – Drogendijk 14d

€ 250.000,- v.o.n. Kan ik dit betalen?

Eensgezinswoning

Bouwjaar
ONBEKEND
Woonoppervlakte
ONBEKEND
Kamers
ONBEKEND
Perceeloppervlakte
ONBEKEND

Omschrijving

Parel in de Maaswijk, nog slechts 2 kavels beschikbaar!

Aan de Drogendijk in Spijkenisse in de Maaswijk worden 8 vrijstaande woningen gerealiseerd met een zeer gevarieerde architectuur. De Bruijne uit Hellevoetsluis is de ontwikkelende bouwer van dit unieke project op deze bijzondere locatie.

Een droom van veel consumenten is het bouwen van een eigen huis. U kunt stoppen met zoeken naar uw woonplek.
Op een mooie groene plek in de aantrekkelijke woonwijk de Maaswijk komen 8 mooie woningen op ruime percelen en ieder met een eigen architectuur.

Aannemingsbedrijf de Bruijne uit Hellevoetsluis is de ontwikkelaar en bouwer van dit project. Het is mogelijk om door deze bouwer een zelf ontworpen woning te bouwen. Niet zelf bouwen, maar totaal worden ontzorgd? Dat is zeker mogelijk, door het architectenbureau Ziggurat uit Heenvliet is een selectie gemaakt van een aantal woningen.

U kunt al 'woonklaar' wonen voor € 597.500,-, waarbij aanpassingen aan de woning, kleurgebruik wel of geen slaapkamer op de begane grond mogelijk is. Deze kavel met bouwnummer 8 heeft een perceel van 620 m2 en biedt de ruimte voor 2 eigen parkeerplaatsen. De kosten voor de kavel bedragen € 250.000,-. De bijkomende kosten voor het bouwrijp maken van de grond komen neer op 
€ 12.500,-.

De bouw start in oktober 2020 en de oplevering zal een jaar later zijn. Het vergunningentraject, aanvraag nutsvoorzieningen, de styling en aankleding van de woning, daar heeft de aannemer allemaal over nagedacht en het is tot in de puntjes verzorgd. De gemeente geeft aan dat zij open staan voor zoveel mogelijk verschillende woningtypen dus heeft u hele andere ideeën? Wij brengen u graag in contact met de aannemer! Uw woning aan de Drogendijk krijgt daardoor een eigen uniek uiterlijk en indeling, wat zorgt voor een divers straatbeeld.

De Maaswijk is een wijk welke zich echt bewezen heeft, mensen wonen hier graag, het is er groen en alle voorzieningen zijn in de buurt, scholen, sporten en openbaarvervoer. Niet vreemd dat een groot aantal bewoners van de Drogendijk gaat verhuizen binnen 5 minuten van hun huidige woning.

Bijzonderheden:
- 620 m2 perceel en 2 eigen parkeerplaatsen
- € 250.000,- excl. bouwrijp maken á € 12.500,- (indien u kiest voor een kavel i.c.m. een woning is het bouwrijp maken inclusief)
- Riolering inclusief
- Vergunningen, aansluitingen voor water en elektra zijn exclusief (indien u kiest voor een kavel i.c.m. een woning is dit inclusief)
- Wanneer u ervoor kiest om de kavel i.c.m. de woning af te nemen dan zijn de legeskosten en garantiecertificaat woningborg inclusief
- Kijk voor meer informatie op www.woningenaandedrogendijk.nl 

V.o.n. koopsom woningen:
- Type A-1 € 362.500,-
- Type A-2 € 360.000,-
- Type A-2 gesp. € 360.000,-
- Type B-1 € 372.500,-
- Type B-2 € 370.000,-
- Type C € 380.000,-
- Type C. gesp. € 380.000,-

Indeling

Geen eigenschappen

Energie

Energielabel:
O Wat betekent dit?