Zuidland – Nieuwelaan 6

€ 1.995,- per maand Kan ik dit betalen?

5 kamers, eengezinswoning

Zuidland – Nieuwelaan 6

€ 1.995,- per maand Kan ik dit betalen?

5 kamers, eengezinswoning

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
173 m2
Kamers
5
Perceeloppervlakte
413 m2

Omschrijving

Het project BernissePark is het nieuwste onderdeel van de wijk Kreken van Nibbeland en kenmerkt zich door haar unieke uitstraling en royale woonoppervlakten. De vierde fase bestaat uit 12 statige twee-onder-een-kapwoningen én zullen er 14 luxe eengezinswoningen worden gebouwd. Daarnaast zullen er 4 luxe twee-onder-één kapwoningen in het huursegment worden gerealiseerd. De woningen worden geheel energieneutraal én gasloos opgeleverd.

Vanuit de nieuw te bouwen wijk fietst u in 7 minuten naar het strandje bij de recreatieplas, in 3 minuten naar de winkels en u kunt uw kinderen lopend naar school brengen. Zelfs voor de ‘wine and dine’ hoeft u het dorp niet uit; er zijn diverse leuke horecagelegenheden.

Goed bereikbaar met auto en bus
Met de auto rijdt u via de Gemeenlandsedijk Zuid zo de N218 op, die aansluit op de A15. Rotterdam ligt op een half uurtje afstand en Den Haag en Gouda bereikt u binnen 3 kwartier. In Zuidland stopt bus 106 die Brielle en Spijkenisse met elkaar verbindt. In Spijkenisse kunt u met de metro verder reizen naar Rotterdam.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995,- per maand
Soort bouw
bestaande bouw
Soort woning
Eensgezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
173 m2
Perceel oppervlakte
413 m2
Inhoud
615 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel:
O Wat betekent dit?